Ποδοσφαιρική γιορτή αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και «Φροντίδας»

Με δυναμικά «Γκολ Φροντίδας» μπαίνει ο Σεπτέμβριος του ΄16 από την ACROPOLIS FC, την ΣΤΑΣΥ και τους παλαιμάχους του ΙΩΝΙΚΟΥ Νίκαιας, καθώς συμφωνήθηκε ήδη ο 1ος μεγάλος φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας, που θα δοθεί την Τετάρτη 07/09 και ώρα 18.00 στο γήπεδο Κηφισσός FC.

Μετά από σύσκεψη των εκπροσώπων των φορέων του ποδοσφαιρικού χώρου ρυθμίστηκαν ήδη και οι τελευταίες λεπτομέρειες της διοργάνωσης, με δέσμευση αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και υποστήριξης προς την «Φροντίδα», τον Πανελλήνιο Σύλλογο πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης ανθρώπων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down.

Στο φιλανθρωπικό τουρνουά της 07/09 αντί εισιτηρίων συγκεντρώνονται τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της «Φροντίδας» και τις οικογένειες, τις οποίες στηρίζει ο Σύλλογος.

Οι ομάδες των εξαίρετων παλαιμάχων σε 2 συνεχόμενα 40λεπτα θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και θα καταθέσουν το ταλέντο, την εμπειρία και την ανθρωπιά τους, ανοίγοντας νέους δρόμους ευαισθησίας, οραμάτων και προτύπων!

Γνωστά ονόματα αναμένεται ότι θα κάνουν την έναρξη, με επικεφαλής τους: Λίμα, Κατσικογιάννη, Μπονόβα, Παπαλεξάνδρου, Χλωρό, Τσαλίκη, Μπάκα, Συνοδινό, Καρατζά, Ρηγανιά, Σάμιο, Βένιο, Σπανόπουλο, Νταρακλίτσα. Τους αγώνες θα διαιτητεύσουν οι: Βανέσσα Μαραγκού, Βαγγέλης Θεολογγίτης και Μπάμπης Ζαχαριάδης.

Η διοργάνωση γίνεται από τον πρόεδρο της ACROPOLIS FC, Παπαντωνόπουλο Μαρίνο και τον πρόεδρο της «Φροντίδας» Βασιλόπουλο Διονύσιο.

Δείτε φωτογραφίες εδώ