ROCK IN DIO Vol. 7 by RnR Children

Το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 οι Rock N Roll Children​ πραγματοποίησαν φιλανθρωπική συναυλία της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για το έργο του Συλλόγου Φροντίδα. 

Η συναυλία "ROCK IN DIO Vol. 7 - Annual Charity Concert by RnR Children", έλαβε χώρα με τεράστια επιτυχία στο Κυτταρο Live, όπου πάνω από 700 άτομα μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η φιλανθρωπική εκδήλωση έγινε για 7η συνεχόμενη χρονιά και θεωρείται συναυλία-θεσμός της ελληνικής hard rock και heavy metal σκηνής!

Τρεις μέρες πριν τη συναυλία επισκέφθηκαν τα γραφεία της Φροντίδας ο τραγουδιστής, κύριος Γιάννης Παπανικολάου, και ο μπασίστας του συγκροτήματος, κύριος Γιάννης Τσιμάς. Γνώρισαν από κοντά τον πρόεδρο κύριο Διονύση Βασιλόπουλο, ενώ ενημερώθηκαν για το έργο, τις δομές και τις δράσεις του συλλόγου.

Ευχαριστούμε θερμά τους Rock n' Roll Children για την πρωτοβουλία, το KYTTARO Live Bar για τη φιλοξενία και όλους όσους βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν το έργο μας. 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, η συναυλία-θεσμός της ελληνικής hard rock και heavy metal σκηνής!

H μεγάλη ετήσια φιλανθρωπική συναυλία των Rock N Roll Children, η μεγάλη γιορτή-αφιέρωμα στην τεράστια μουσική παρακαταθήκη της κορυφαίας φωνής της σκληρής μουσικής, του αγαπημένου μας Ronnie James Dio θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαίου στο Κύτταρο (Ηπείρου 48 και Αχαρνών)!

Για φέτος, όλα τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης, θα γίνουν δωρεά στον σύλλογο ΦΡΟΝΤΙΔΑ (Πανελλήνιος Σύλλογος, πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο down)

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τα ονόματα των εκλεκτών καλεσμένων που θα πλαισιώσουν την φετινή μας εκδήλωση (τραγουδιστές και μουσικοί)!Tα εισιτήρια που κυκλοφορούν είναι 700 στον αριθμό.Προμηθευτείτε τα λοιπόν εγκαίρως γιατί και φέτος το sold out είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενο!


Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για το ενδιαφέρον σας και την συμμετοχή σας!

 

Γιάννης Παπανικολάου - φωνή (Diviner, ex-InnerWish, ex-Battleroar, solo)

Μανώλης Τσίγκος - κιθάρα (InnerWish, Badd Kharma)

Νίκος Αναστασιάδης - τύμπανα (Mo'Down, ex-Dream Weaver)

Γιάννης Τσιμάς - μπάσο (Dexter Ward, Endomain)
Γιώργος Γεωργίου - πλήκτρα (InnerWish, Fortress Under Siege)

LONG LIVE ROCK N ROLL !

  • ROCK IN DIO Vol. 7 by RnR Children
  • ROCK IN DIO Vol. 7 by RnR Children
  • ROCK IN DIO Vol. 7 by RnR Children
  • ROCK IN DIO Vol. 7 by RnR Children